Терминът емоционално недостъпен“ се използва много често, често по нецензурен

...
Терминът емоционално недостъпен“ се използва много често, често по нецензурен
Коментари Харесай

Признаци, че партньорът ви е емоционално недостъпен

Терминът „ прочувствено недосегаем “ се употребява доста постоянно, постоянно по циничен или даже комичен метод. Реалността обаче е, че да бъдеш с някой, който е прочувствено недосегаем, може да бъде доста изтощително и даже да навреди на психологичното ви здраве.

Емоционалната недостижимост е постоянно срещана и има доста вероятни аргументи. Има и разнообразни способи, по които се демонстрира. Задачата на колегата да схваща и поддържа връзка със своята половинка, която мъчно споделя това, което усеща, е доста сложна.

Ето и някои признаци, че сътрудникът ви е прочувствено недосегаем.

Той е променчив.

Непоследователното държание е издайнически симптом за прочувствена недостижимост. Може да е мъчно да се довериш на променчив човек да направи това, което споделя, че ще, или да се появи, когато обещае, че ще го направи. Понякога може да не намирате логичност в дейностите им и връзката с тях да бъде сложна. Някой, който се държи непоследователно, от време на време може да ви се обади, както е заречен, а различен път изцяло. Тези хора може да се държат по този начин, като че ли нещата вървят добре, само че по-късно изчезват.

Той не се отваря.

Класически симптом, който би трябвало да търсите, е неналичието на предпочитание или даже дарба за свързване на по-дълбоко равнище. Ако сътрудникът ви постоянно заобикаля смислени диалози, той може да е прочувствено недосегаем. Този вид хора се пробват непременно да заобикалят сериозните диалози. Ако сътрудникът ви се бори с това, евентуално няма да знаете доста за предишното  и. Това би било съществено тестване за вашата връзка, тъй като в случай че не споделяте, то тя е в заплаха.

Той харесва вашата недостижимост.

Емоционално недостъпните хора постоянно също са привлечени от такива. Те са същински жертви на манталитета „ постоянно искаш това, което не можеш да имаш “. Малко поиграване при започване на една връзка е обикновено и няма защо да се притеснявате. Но в случай че месеци наред сътрудникът ви към момента наподобява най-заинтересован, когато не сте в близост, внимавайте. Това е знак, че в действителност може би не сте един за различен.

Не е преодолял предходна връзка.

Хората, които са заседнали в коловоз поради, е по-малко евентуално да бъдат прочувствено налични. Може да е мъчно за някой да бъде открит в една връзка, в случай че към момента се оправя с болежка и горест. Може би към момента мислят за това, което са пропуснали в предходните си връзки с различен човек, в сравнение с да мислят за сегашната си половинка.

Бяга от компликации.

Хората, които се борят с страстите си, са по-склонни да бягат от сложни обстановки. За тях е мъчно, в случай че не и невероятно, да се оправят с спорове и мощни чувства. Ако сътрудникът ви изчезва за известно време всякога, когато имате спор, или той има поток от някогашни, с които са останали единствено няколко месеца, той може да е прочувствено недосегаем.

Той не ви показва на околните му.

Въпреки че първоначално е напълно обикновено, внимавайте за сътрудници, които отхвърлят в миналото да ви срещнат с другите хора в живота си. Това може да са техните другари, семейство, сътрудници и така нататък Това е класическа линия на прочувствено недосегаем сътрудник и евентуално произтича от неговия боязън или очакване, че няма да сте в близост след известно време.

Има проблеми с доверието.

Може би явен, само че проблемите с доверието са издайнически знак. Емоционално недостъпният човек постоянно ще чака най-лошото от хората и неговият сътрудник не е изключение. Ако половинката ви в никакъв случай не се отваря пред вас и в никакъв случай не ви има вяра задоволително, с цел да ви каже нещата, които го вършат уязвим, той евентуално е прочувствено недосегаем. Той би имал повече секрети от вас, в сравнение с от приятелите си. Предполага, че вие би трябвало да бъдете най- близкият му човек.

Страх го е от обвързване.

Страхът от обвързване във връзките е нещо, с което хората са склонни да се майтапят, само че може да бъде сериозен проблем. Нормално е хората във връзка да се обвързват един с различен. Хората, които са прочувствено недостъпни обаче, в никакъв случай няма да се обвържат с сътрудниците си. Те може да приказват за това по метод, който подсказва, че имат намерение да се ангажират, само че в действителност в никакъв случай няма да се хвърлят в дълбокото.

История с провалени връзки.

Ние загатнахме за това преди, само че ще го кажем още веднъж – човек, който е прочувствено недосегаем, не се задържа в дълготрайни връзки. Ако сътрудникът ви в никакъв случай не е бил с някоя жена повече от 18 месеца, той може да спада точно в тази категория, за която приказваме.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР