Тереза Райкова спечели конкурса за директор на Центъра за социална

...
Тереза Райкова спечели конкурса за директор на Центъра за социална
Коментари Харесай

Тереза Райкова е директор на ЦСРИ“Емилиян“ от 1 март

Тереза Райкова завоюва състезанието за шеф на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция “Емилиян “ и встъпи в служба на 1 март.

Новият началник на обществената услуга има три образователно-квалификационни степени – експерт здравна сестра от ПМИ “Ив.П.Павлов “-Русе; бакалавър по обществени действия от ВТУ “Св.св. Кирил и Методий “; магистър в обществената сфера от ВТУ “Св.св. Кирил и Методий “.

Първото работно място на Тереза Райкова е МБАЛ “Св. Иван Рилски “-Разград, 13 години е била здравна сестра. Над 15-годишен е стажът й в обществената сфера. От 2004 година до 2007 година е експерт обществени действия в Центъра за обществена рехабилитация и интеграция в Разград. От 2007 година до 2016 година е старши специалист обществени действия в Община Разград. Между 2016 и 2020 година е началник на център по план „ Превенция на общественото изключване и понижаване на бедността измежду децата в община Разград “. От декември 2020 година до състезанието за титуляр на длъжността е изпълняващ длъжността „ Директор на ЦСРИ “Емилиян “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР