Тенис ракета №1 на планетата Новак Джокович ще прекара сръбската

...
Тенис ракета №1 на планетата Новак Джокович ще прекара сръбската
Коментари Харесай

Ноле ще изкара самотна сръбската Коледа, съпругата му с послание в мрежата

Тенис ракета №1 на планетата Новак Джокович ще прекара сръбската православна Коледа в центъра за задържане на нелегално пребиваващи в Мелбърн. След като не бе позволен да влезе в страната поради сбъркани документи за виза, сърбинът бе настанен в хотел Парк в Карлтън. 20-кратният победител в шампионати от Големия шлем ще остане там до понеделник, когато съдът би трябвало да се произнесе дали ще го пусне в страната.

Съпругата на Джокович - Йелена, също взе отношение в развихрилия се скандал.

" Днес за нас е Коледа! Желая на всички да бъдат здрави, щастливи, в сигурност и дружно със фамилиите си. Бихме желали всички да бъдем дружно сега, само че ме утешава фактът, че най-малко сме здрави. Ще израснем от този опит.

Благодаря Ви благи хора по целия свят, че изпращате обич на моя брачен партньор. Поемам надълбоко мирис, с цел да се успокоя и да намеря схващане в този миг за всичко, което се случва. Единственият закон, който всички ние би трябвало да съблюдаваме при пресичането на всяка граница е любовта и уважението към всеки човек. Любовта и прошката в никакъв случай не са неточност, а мощна мощ. Желая Ви всичко положително!”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР