„Температура, обща отпадналост, суха дразнеща кашлица. Респираторни проблеми”. Така описа

...
„Температура, обща отпадналост, суха дразнеща кашлица. Респираторни проблеми”. Така описа
Коментари Харесай

Хасан Адемов след прекарания Covid-19: Преминах през този ад, останете си вкъщи

„ Температура, обща изнемощялост, суха дразнеща кашлица. Респираторни проблеми”. Така разказа недоволствата си доктор Хасан Адемов, който беше първият народен представител с потвърден Covid-19. Той към този момент е изписан от ВМА след двуседмично лекуване и е под домашна карантина.

„ Оказа се, че имам доста другари, което поддържаше тонуса ми “, показа пред БНР националният представител от Движение за права и свободи. Той беше безапелационен, че държанието на лекарите заслужава бездънен реверанс и почитание.

„ Лечението не е щампа. За всеки пациент - въз основата на обективната картина и на клиничните признаци, се сортира лечението... Коронавирусът нанася провали, само че прави и неприятна услуга на заболяването, като отваря врата за бактериална спомагателна зараза... Няма вълшебно хапче ", акцентира доктор Адемов. В навечерието на празниците той прикани всички да останат в домовете си.

„ Аз прекосих през този, да го назовем пъкъл. Адът стартира с изненадата, със страховете, терзанието, минава през болката, по-късно идват вярата, упованието. За да не натоварим нашите близки, сътрудници, познати и здравната ни система, дано останем у дома. Празници има доста. Всеки делник е празник, стига човек да е здрав... Ако не съблюдаваме обществената изолираност, резултатите ще забележим след седмица с фрапантно увеличение на случаите ", предизвести доктор Хасан Адемов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР