Темата за зеления сертификат като пропуск и за Народното събрание

...
Темата за зеления сертификат като пропуск и за Народното събрание
Коментари Харесай

Заплатите на депутатите: Ще могат да ги получават само по банков път

Темата за зеления документ като пропуск и за Народното събрание скара още веднъж депутатите, до момента в който обсъждаха измененията в правилника на Народното събрание. Те желаят да запишат, и че ще получават възнагражденията си единствено по банков път, а не както до момента и на ръка.

А държавното управление реши да се премине към Национален проект за държавна администрация без Коронавирус. Очаква се тактиката да се ползва дейно от март 2022 година

Мерките са свързани с Коронавирус документ за имунизиране, преболедуване, негативен тест или антитела. Те ще се ползват за чиновниците, а публицисти и жители ще бъдат обслужвани при съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Дава се опция и за бързи проби.

„ Действието ѝ ще стартира не по-рано от 40 дни. Ще бъде обезпечен имунизационен пункт за всички чиновници на територията на Министерски съвет, които желаят да се имунизират непринудено. Допълнително ще бъде оценена опцията за това кои лица желаят да работят от у дома. Ще бъдат обезпечени действителни бързи проби на всеки, който не разполага със зелен документ “, уточни Лена Бориславова – шеф и представител на кабинета.

„ Никъде в съглашението не е записано и дума за зеления документ. Никъде в платформите на в платформите на политическите партии не е записано нито коментирано да има зелен документ “, означи обаче от парламентарната естрада депутатът от Има Такъв Народ Андрей Чорбанов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР