Телевизионният канал Си Ен Ен, позовавайки се на четири източника

...
Телевизионният канал Си Ен Ен, позовавайки се на четири източника
Коментари Харесай

Разкриха уникална връзка между Тръмп и войната в Украйна

Телевизионният канал Си Ен Ен, базирайки се на четири източника от администрацията на Съединени американски щати, оповестява, че Владимир Путин има намерение да проточи войната в Украйна до президентските избори в края на 2024 година, съобщи news.bg.

Според материала съветският президент се надявал, че Доналд Тръмп ще завоюва тези избори - или може би различен републиканец, който няма да бъде толкоз деен в подпомагането на Украйна. Това, съгласно канала,  ще докара до усилване на позицията на Русия в възможните договаряния.
-->
" Путин знае, че Тръмп ще му помогне. Така, както украинците и нашите европейски сътрудници знаят това, " споделя един от източниците на Си Ен Ен. " Така че макар че не сме видели нищо изрично по този въпрос, всички мислят за това. "

Европейски посланик е споделил на източника на канала, че опитът да се " протака " войната в Украйна до изборите в Съединени американски щати " е проектът на Путин ".

Доналд Тръмп, макар новите наказателни обвинявания против него, е любимецът на Републиканската партия на президентските избори през 2024 година

Неговият партиен противник, някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, посети Украйна през днешния ден и сподели, че помощта на Съединени американски щати за Украйна би трябвало да остане същата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР