Телевизионната звезда Ники Кънчев загуби много близки хора тази година.

...
Телевизионната звезда Ники Кънчев загуби много близки хора тази година.
Коментари Харесай

Ники Кънчев потъна в скръб

Телевизионната звезда Ники Кънчев загуби доста близки хора тази година. И наподобява доста мъчно претърпява гибелта на другари, с които постоянно се сбогува с разтърсващи думи, написани в обществените мрежи.

Бившият водещ на " Стани богат " потъна още веднъж в тъга и оповести неприятна вест за кончината на доста уважавана персона, покосена от коронавирус.



" Още един нечовечен удар от Ковид в последните часове! Без време си е тръгнал " с цел да се новопредстави " пред Господ един същински Човек. Човек, който говореше с Бога, който превеждаше думите Божии на нас елементарните миряни. Свещеник, който потопи в светената вода хиляди българчета и ги направи правоверни християни. Свещеник, който венча пред Бог хиляди българи и ги направи фамилии. Свещеник, който " затвори очите " на хиляди наши братя и сестри и ги изпрати Нагоре. Отец Ангел, предстоятел на храма " Света София ".

Роден в Добрич, учил в София и Берн, отец Ангел гонеше духовни небеса, които са невъзможни за доста други. Безкрайна обща просвета, мега грамотен, подготвен за спор, само че образован спор, постоянно с точни разбори. Беше даже състезателен почитател и се интересуваше от футбола.

Господи, към този момент привикваш и армията си! Отец Ангел, който потопи в храма щерка ми Мари София в светената вода и я извади от купела Озарена! Братко мой, почивай в мир! Теб Господ ще те прегърне, сигурен съм ", ридае във Facebook Кънчев
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР