Телевизионната водеща Десислава Стоянова публикува в профила си в Инстаграм

...
Телевизионната водеща Десислава Стоянова публикува в профила си в Инстаграм
Коментари Харесай

Деси Стоянова с първи прочувствени думи: Никой никога не е подготвен за моменти като този

Телевизионната водеща Десислава Стоянова разгласява в профила си в Инстаграм прочувствени думи в памет на умрелия си брачен партньор Велислав Русев:

„ Мъжът, в който се влюбих преди 24 години в коридорите на „ Сега “. За който избрах да се омъжа. Бащата на децата ми.
Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме дружно. Хиляди влакна, които са ни свързвали през годините.
Никой в никакъв случай не е квалифициран за моменти като този. “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dessie Stoyanova (@dessie_stoyanova)

На 57 години брачният партньор на водещата на „ Тази заран “ умря ненадейно. Двамата се срещат в редакцията на вестник „ Сега “ и въпреки че той е с 10 години по-голям от нея, любовта посред им пламва и прераства в брак, от който се раждат близнаците Красимир и Стефан.

Новината за кончината на Велислав беше непредвидена и шокираща, като публично бе обявена от екипа на „ Тази заран “:

 „ Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби обичания си човек, брачна половинка си – уважаваният публицист Велислав Русев. Семейството моли за схващане и време, което да им разреши да бъдат дружно в скръбта и превъзмогването на тази голяма персонална загуба. Ние, екипът на „ Преди обед “, я обичаме, до нея сме в този сложен миг и я чакаме да се върне “, съобщи с горест екранната й половинка Петър Дочев. 

Гала и екипът „ На кафе “ през днешния ден също сервираха съболезнованията си към своята колежка за загубата й. Кристина Патрашкова се оказа, че е работела с Велислав Русев.

„ Велислав, ярък път на душата му. Той беше първо необикновено хубав човек, беше доста надарен, беше като наставник на една плеяда от по-млади от него проверяващи публицисти, тъй че остави диря в журналистката. “, разяснява Патрашкова.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР