ТелецДомашна почивка и релаксация са най-подходящите занимания за този ден.

...
ТелецДомашна почивка и релаксация са най-подходящите занимания за този ден.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Спестете излишните разходи и направете компромис

Телец

Домашна отмора и релаксация са най-подходящите занимания за този ден. Не е належащо да се стремите към нови чувства, тъй като надали ще се окажат приятни. По-добре е желанията Ви да бъдат за привичните приятни занимания. Чувствителността Ви към физическо натоварване е нараснала и по тази причина в случай че се занимавате със спорт, това би трябвало да стане под наблюдението на умел треньор. Има възможност за пораждане на спорове с роднините. Несходството във възгледите по доста значими въпроси единствено по себе си е неприятно, само че различията може да се задълбочат заради несъвпадение на имуществени ползи, а градивен разговор може да се окаже на практика неосъществим.
 

Близнаци

Не е допустимо човек постоянно да бъде квалифициран за изненадите, които може да Ви сервира живота, само че за това, което може да се случи уре, може да имате подготвеност,ако малко се постараете. А може пред очите Ви да се случи нещо доста значимо и огромно. Още повече ще имате потребност някой да Ви пожали, а обичаният Ви човек е най- подобаващ за тази цел. Само че в случай че през този ден той има неприятности, по- добре, колкото и да Вие мъчно, забравете за Вашите беди и започнете интензивно да му помагате и бъдете уверени, че няма да Ви бъде тъжно.
 

Рак

Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от огромното количество работа, което би трябвало да свършите. Освен това вечерта ще сте извънредно прелестно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите постижения! Отношенията с близките ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще съумеете да реализирате, а и ще се натъкнете на забавна и потребна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на близките.
 

Лъв

За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат
 

Дева

Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да сътвори оня свят, който Ви се желае. Навярно съществена причина ще бъде Вашето недоумение на това, какво му е нужно, като и вярното слагане на задачите. Та значи Вашата съществена задача е не да изобретите велосипеда, а да го извършите по известния чертеж. Ориентирайте се в обстановката...
 

Везни

Ако през днешния ден Ви се приискат любовни завършения, разгледайте своя телефонен справочник на мобилния. Само че деликатно, с цел да не се получи по този начин, че да пропуснете някого! Навярно все ще се откри някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на сантиментална среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не би трябвало да Ви обвързва и не би трябвало да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.
 

Скорпион

Денят ще бъде извънредно удобен, в случай че датата на Вашето рождение е в средата на ноември. През това време ще се наложи да си останете авторитетна фигура за близките. Приятелите и обичаните Ви хора ще са склонни да се преценяват с Вашето мнение. Ще се вслушват в думите Ви, даже и от тях да постъпват доста ексцентрични оферти. Може също да демонстрирате невиждани качества в областта на преподаването, рекламата, режисурата и програмирането. Това е удобно време за начало на странствуване или заемане с ексцентрично занимание.
 

Стрелец

Днес ще Ви бъде доста елементарно да си намерите събеседници, и по тази причина надали ще имате опция да бъдете в уединение. Пред разискването на отдалеченото бъдеще, евентуално ще предпочетете диалог по омръзнала Ви, допустимо мъчителна, само че към момента настояща за вас тематика. Желаещи да поддържат тази тематика, абсолютно ще се намерят, само че въпреки всичко не забравяйте, че те си имат свои ползи и собствен желан жанр на другарство. Всеки разговор ще бъде сполучлив, в случай че страните са в положение да реализират единодушие по основополагащи пунктове на разногласието и са с готовност да съблюдават разпоредбите един на различен.
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 

Водолей

Благоприятен ден за другарство със мощните на деня, или най-малко с тези, които са съумели да се изкачат по-високо от Вас по кариерната стълбичка. Вие освен ще извършите прелестно усещане, само че и ще намерите метод да укрепите своите позиции и ще се „ обзаведете ” с потребни връзки. Разговорите, отнасящи се до финанси и имущество ще съумеете да насочите в нужното направление, и скоро ще получите стремежи резултат. Използвате всяка опция с цел да се погрижите за околните си, да ги обкръжите с внимание, без да се замислите даже, че по подобен метод ограничавате нечия независимост.
 

Риби

През първата половина на деня яжте малко или напълно не яжте. Нали помните, че храната се трансформира в тъстини, в случай че не знаете мярка? Сега решаването на финансовите въпроси е затруднено, и по тази причина е най-добре да не прекалявате с покупките. Прекомерните разноски могат да Ви донесат дълъг интервал на финансова неустойчивост. Постарайте се, да ги избегнете. Ако се наложи, направете дребен компромис, с цел да запазите своето успокоение.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР