ТЕЛЕЦ Телците са упорити и много държат на своето. Отстъпчивостта

...
ТЕЛЕЦ Телците са упорити и много държат на своето. Отстъпчивостта
Коментари Харесай

Това са зодиите, които се обвързват най-трудно

ТЕЛЕЦ

Телците са упорити и доста държат на своето. Отстъпчивостта не им е присъща, а това постоянно е предизвикателство даже за най-търпеливи и имат потребност да се научат да вършат взаимни отстъпки, тъй като това им е доста мъчно.



БЛИЗНАЦИ
Как да бъдете доста сполучливи, в случай че сте въздушна зодия
Представителите на въздушните зодии са отлични, що се отнася до връзката им с останалите, постоянно ги дефинират като интелектуалци,...
Прочети повече
Близнаците са доста съответни в това, какво желаят и какво не желаят от една връзка, само че поради това доста постоянно се отхвърлят при първия минус, който виждат от колегата. Когато не са съгласни за нещо с половинката, стават раздразнителни и нападателни.

СКОРПИОН

Скорпионите заобичват бързо и мощно, само че е мъчно обаче да се обвържете с тях, тъкмо поради мощните им усеща. Колкото мощна е обичта им, толкоз е и ревнивостта им. Те показват възприятията си незабавно и без да се интересуват дали ви нараняват.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците бързо добиват убеденост и то в прекомерно огромни размери. Трудно е да останете по отношение на тях, тъй като бързо ще ви одобряват за даденост и може да оставят на назад във времето вашите усеща и мисли. 
Как ще чества нова година всяка ЗОДИЯ?
Овен Представителите на зодия Овен обичат огромните и шумни компании и за това тяхното съвършено посрещане на Новата година би било кат...
Прочети повече


ВОДОЛЕЙ

Водолеите мъчно намират сътрудник за сериозна връзка, тъй като постоянно не почитат възприятията му, като по едно и също време с това обаче изискват да бъдат уважавани, ценени и да им се показва обич съвсем от самото начало. 

РИБИ

Когато се усещат неразбрани, Рибите имат податливост да се затварят в себе си и да изолират половинката си, като ѝ вменяват виновност, въпреки и мълчешком. Ако се опитате да говорите с тях, стават още по-отбранителни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР