Теленор ще стартира 5G свързаност възможно най-бързо, заяви Джейсън Кинг(снимка:

...
Теленор ще стартира 5G свързаност възможно най-бързо, заяви Джейсън Кинг(снимка:
Коментари Харесай

Теленор пуска 5G мрежата си на 10 юни


Теленор ще започва 5G съгласуваност допустимо най-бързо, съобщи Джейсън Кинг
(снимка: Евгени Димитров, BULPHOTO Agency / предоставена от Теленор, редактирана)

Теленор България ще започва своята 5G мрежа за всички клиенти на 10 юни . О ператорът разгласи и проектите си за развиване и разрастване на новото потомство технология.

„ Водещ ангажимент за нас е да стартираме нашата 5G съгласуваност допустимо най-бързо ”, разяснява основният изпълнителен шеф на Теленор – Джейсън Кинг на конференция във връзка връчването на документ „ Best in Test ” от umlaut – интернационална компания за премерване на качеството на мобилни мрежи.
още по тематиката
Теленор ще започва своята 5G мрежа с изцяло построена еко система от всички наложителни детайли. До лятото мрежата ще покрива огромните градове и главните морски курорти, като компанията ще продължи да уголемява 5G покритието, добавяйки нови местоположения.

Целта на телекома е „ доникъде на 2022 година да се утвърди като водач във връзка с покритие на 5G мрежата и качество на потребителско преживяване ”, обявиха още от Теленор. Хакан Екмен, основен изпълнителен шеф Телекомуникации в umlaut, поздрави  Теленор за „ най-хубавото потребителско преживяване, най-хубавата скорост на събаряне и времезакъснение в България ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР