Телекомът предлага новите модели смарт часовници Xiaomi Watch S1, Watch

...
Телекомът предлага новите модели смарт часовници Xiaomi Watch S1, Watch
Коментари Харесай

А1 пусна в продажба новата серия смарт часовници Xiaomi Watch S1

Телекомът предлага новите модели смарт часовници Xiaomi Watch S1, Watch S1 Active и Redmi Watch 2 Lite
А1 стартира продажбите на новите смарт часовници на – Watch S1 и Watch S1 Active, които оферират необятен избор от функционалности за спорт и следене на здравословното положение, и живот на батерията до 12 дни с едно зареждане. Освен серията Watch S1 телекомът ще предложи по-достъпния модел на китайския производител – Redmi Watch 2 Lite.

Xiaomi Watch S1 e най-високия клас смарт часовник на марката сега. Той има рамка от неръждаема стомана и 1,43-инчов AMOLED екран с покритие от сапфирен кристал, което го защищава от пострадване. S1 Active е по-спортният от двата модел. Той има същия екран, само че към този момент разполага с лека железна рамка и няма сапфирено покритие.

Двата часовника могат да наблюдават 117 типа тренировки и спортове. Xiaomi Watch S1 и S1 Active могат и да засичат автоматизирано някои извършения като вървене и тичане без значение дали се правят навън или във фитнес на пътека. S1 и S1 Active мерят здравни индикатори като пулс, качество на съня и плътност на кръвта с О2.

Серията Xiaomi Watch S1 поддържа Bluetooth диалози, a при цялостно зареждане на батерията, която е с потенциал от 470mAh, могат да устоят до 12 дни при общоприета приложимост. S1 поддържа и безжично зареждане. Друга разлика сред двата модела е, че S1 Active се предлага със силиконова каишка, а S1 идва в комплект с две – кожена и силиконова. Xiaomi Watch S1 се предлага в черен цвят на цени от 6,50 лв. на месец или за 129,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra. По-спортният модел Xiaomi Watch S1 Active е разполагаем в наследник цвят от 2,50 лв. на месец или 49,99 лв. в брой със същия проект.

А1 ще предложи и по-достъпния смарт часовник на китайския производител Redmi Watch 2 Lite. Той също употребява AMOLED екран, само че диагоналът е 1,6 инча, а резолюцията 320 x 360 пиксела. Моделът има водоустойчивост 5 ATM и може да бъде потапян на дълбочина до 50 метра. Redmi Watch 2 Lite поддържа 117 спортни режима, премерване на пулса, следене на равнищата на О2 в кръвта и качеството на съня. Батерията на устройството може да издържи до 10 дни с едно зареждане. Часовникът може да се поръча в черен и цвят слонова кост на цени от 1 лев на месец или 9,99 лв. в брой с мобилен проект с ONE 34.99.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР