В руски плен са хиляди военнослужещи и цивилни. Според данни

...
В руски плен са хиляди военнослужещи и цивилни. Според данни
Коментари Харесай

Посланичката на Украйна: 30 хиляди украинци са безследно изчезнали

В съветски плен са хиляди военнослужещи и цивилни. Според данни на омбудсмана 30 хиляди украинци са безследно изчезнали. Ситуацията с пленниците е доста тежка. Веднага щом се завърнат, те стартират да описват за страшни изтезания. Дори с животните не се постъпва по този начин.
Прочетете още
Това сподели посланикът на Украйна у нас Олеся Илашчук пред Би Ти Ви.

И на мен ми беше належащо време да осъзная, че това се случва, че е истина. Ситуацията на фронта е доста комплицирана, общата граница с Беларус и Русия е над 3000 км, а военни дейности се водят на над 2000 км., означи тя.

Отбраната изисква обилни запаси. Украйна се пробва да резервира всеки човешки живот. Липсата на средства за противовъздушна защита (ПВУ) доведоха до огромни жертви измежду мирното население, надяваме се, че в този момент ще поддържаме фронта по-ефективно, продължи Илашчук. Тя изясни, че украинците чакат в помощта от Съединени американски щати да влязат системи ПВУ, артилерийски снаряди. 

Украинската формула за мир, препоръчана от президента Зеленски, е единствената опция за мир и непоклатимост, тя се поддържа от близо 70 страни. Помощта за Украйна е и би трябвало да остане във фокуса на страните от Европейски Съюз и НАТО. Тя подсигурява сигурността, да се живее под спокойно и безвредно небе, безапелационна бе тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР