„Телефонът ми струва 2 хил.лева, а операторът ме блъскаше и

...
„Телефонът ми струва 2 хил.лева, а операторът ме блъскаше и
Коментари Харесай

Перата: Телефонът ми струва 2 хил.лева, а операторът ме буташе

„ Телефонът ми коства 2 хил.лева, а операторът ме блъскаше и буташе”. Това сподели пред Районния съд в Асеновград бургазлията Петър Низамов, който е арестуван поради нападението над оператора от бТВ Петър Джевелеков. Днес се гледа мярката му за неотклонение. Прокуратурата го желае зад решетките за непрекъснато.

Според държавното обвиняване Перата го е хванал с едната си ръка за врата и нанесъл удар с другата, след което го заплюл и заплашвал.

Низамов обаче има друга версия: „ Крадеца вика: Дръжте крадеца” Аз съм тук поради делата, които повеждам против медиите. Те са заинтригуваните лица да съм задържан”, споделя Низамов, представен от Трафикнюз.

Според сътрудниците близки на Низамов есе нахвърлили на публицистите и им споделили: „ Изчезвайте!”. Наложило се полицията да се намесва, с цел да влязат и медиите в правосъдната зала.

На днешното съвещание юристът на Перата пледира той да бъде освободен, тъй като " издържал майката си и сестра си ". Това е забавна развръзка, тъй като когато би трябвало да се обявява като предприемач - Низамов го прави, а когато не му е угодно се написа " безпаричен " и твърди че живее с 508 лв. на месец. Дали и какъв брой налози заплаща - е въпрос към способените органи.

" Трябва да ме пуснете, тъй като аз устоявам цялото си семейство, имам бизнес, клиентите ме чакат ", съобщи Низамов пред съда. " Имам пратка, която би трябвало да взема и би трябвало да препратя на клиентите. Ако не го направя ще си помислят, че съм някакъв апаш ", изясни още Перата.

В 15:20 часа стана ясно, че Низамов остава зад решетките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР