Текстът съдържа известни спойлери и откъси от автобиографията на принц

...
Текстът съдържа известни спойлери и откъси от автобиографията на принц
Коментари Харесай

Мемоарите на принц Хари случайно излязоха по-рано в испанските книжарници. Кои са големите разкрития в книгата?

Текстът съдържа известни спойлери и фрагменти от автобиографията на принц Хари - " Spare ".

Дългоочакваните записки на принц Хари, които предстоят да излязат по книжарниците в редица страни идната седмица, трябваше да бъдат строго защитавана загадка преди публикуването им. Заради логистична неточност обаче почитателите на кралското семейство в цяла Испания ще стартират уикенда си, като се потопят в историята на херцога на Съсекс, споделя QZ.

За да се приготви за възможни забавяния на доставките поради празненствата към Деня на тримата крале този уикенд, дистрибуторът на Penguin Random House в Испанияе доставил записките в книжарниците по-рано от плануваното. Вместо да ги държат под ключ обаче книжарниците към този момент са ги изложили по рафтовете и те са в продажба.

Някои магазини за книги настояват, че ранната продажба се дължи на неточност в софтуера им, а други упрекват за това чиновнически неточности. Други си признават, че са желали да зарадват испанците с книгата по-рано в синхрон с празничния уикенд.

“In The Shade ”. The Spanish language title of Prince ’s book ( “Spare ”) which has already been released in Spain. (Courtesy ⁦⁩)
— Wyre Davies (@WyreDavies)
Продажбата на записките на принц Хари, озаглавени " Spare ", ще се окаже същинско предизвикателство за техния издател - Penguin Random House. Около книгата има голям интерес и се чака тя да бъде едно от най-големите заглавие през първото тримесечие на годината.

По информация на Entertainment Tonight издателството е вложило в херцога на Съсекс най-малко 35 млн. $ като част от договорка за няколко книги.

Всички огромни разкрития от книгата, които знаем досега

Преди дни английският вестник " Гардиън " се снабди с рядко авансово копие от биографичната книга. Изданието заяви, че в историята си принцът включва изложение на сериозен скандал сред него и брат му Уилям - престолонаследник на английската корона - при който.

В книгата си Хари твърди, че Уилям го е блъснал на земята в миг на гняв, откакто двамата са се скарали поради обстановката към Меган Маркъл. Инцидентът се е случил в лондонската резиденция на Хари през 2019 година

Благодарение на екземплярите, пуснати в продажба по-рано в Испания, към този момент са ясни и други самопризнания. В книгата се разказват недоволствата в кралското семейство, като да вземем за пример това, че Хари и Уилям са били срещу татко им да се дами за Камила.

Описани са и моменти от гибелта на принцеса Даяна. Хари споделя по какъв начин татко му го разсънва, с цел да му заяви новината, че майка му е претърпяла автомобилна злополука. Принцът написа, че Чарлз, който съгласно него не умеел да показва възприятията си при " естествени условия ", не го е прегърнал в този миг.

`Автобиографичният
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР