Тежки наказания на ЦСКА-София и Локомотив (Пд) наложи Дисциплинарната комисия

...
Тежки наказания на ЦСКА-София и Локомотив (Пд) наложи Дисциплинарната комисия
Коментари Харесай

Мелето на "Армията" доведе до сурови глоби за двата клуба

Тежки санкции на " ЦСКА-София " и " Локомотив " (Пд) наложи Дисциплинарната комисия към БФС за всеобщия пердах сред агитките на двата тима преди мача в неделя на ст. " Българска войска ", извоюван от пловдивчани с 3:1. Малко преди началото на срещата почитатели на домакините влязоха в спор с гостуващата агитка, а в един миг в мелето се включиха и ултрасите на " ЦСКА-София " от Сектор " Г ".

По-сериозните наказания са за столичния отбор, който би трябвало да играе идващите две семейства без аудитория (с " ЦСКА 1948 " и " Арда " за първенството) - поради всеобщо сборичкване и нахлуване на аудитория на терена с следствие. " ЦСКА-София " също по този начин е санкциониран общо с 15 300 лева - поради тези две прегрешения, а също по този начин за нерегламентирано потребление на факли и димки, възпламенени бомбички, обидни и нецензурни викания и лоша организация на футболната среща.

" Локомотив " (Пд) пък ще посрещне " Локомотив 1929 " (Сф) в XV кръг също без фенове поради всеобщото сборичкване на " Българска войска ". Пловдивският клуб е санкциониран и със 7000 лева.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР