Тежки финансови загуби ще претърпи комедийната звезда Димитър Рачков в

...
Тежки финансови загуби ще претърпи комедийната звезда Димитър Рачков в
Коментари Харесай

Рачков гори с 500 000 лева

Тежки финансови загуби ще претърпи комедийната звезда Димитър Рачков в близко бъдеще. След като рекламите на хазарт бяха дефинитивно неразрешени в медиите от Народното събрание, артистът ще остане без едно от главните пера в бюджета си.

От няколко години насам Митко печели сериозна част от приходите си точно от участията си в огромни рекламни акции на известна верига
казина. В тях той си партнираше с Христо Стоичков и Горан Брегович. Хора от най-близкото обграждане на артиста разкриват, че финансовото измерение на вредите, които той ще претърпи, откакто задължението му пропадне, възлиза на половин милион лв.. Рачков тежко преживявал удара по джоба, защото и бъдещето му в малкия екран не било напълно несъмнено.

След финала на „ Като две капки вода “ не е ясно по кое време и дали въобще комикът ще бъде водещ на ефирен формат. Засега името му не попадало в есенните проекти на Нова телевизия и не се знаело дали продуцентът му Магърдич Халваджиян ще успее да го набута отново в ефир с следващ пробен комедиен формат. Спечеленото от рекламните задължения, воденето и халтурата обаче Рачков не е пръснал напразно, а е вложил в парцели и бизнеси.

Няколко дни преди да стане ясно, че най-солидно платеният му ангажимент отпада, той отвори барче във Варна. В заведението е съучастник с братята Халваджиян. Това не е първата им кафетерия, която менажират дружно. Те към този момент имат една, намираща се в най-големия мол в София. Варненското им барче пък се обитава в първокласен хотел. Цените обаче не са по джоба на всеки. Най-обикновено кафе коства петолевка, а по-засуканите питиета стигат до 10-15 лв..

Макар в светските среди да се шушука, че комикът бил по-стиснат от шефовете си арменци, някогашната му избраница Анита преди дни опроверга слуховете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР