Тежка катастрофа с три коли е станала преди минути в

...
Тежка катастрофа с три коли е станала преди минути в
Коментари Харесай

Фучат линейки, вият сирени: Тежко меле между три коли край Враца, има ранени хора

Тежка злополука с три коли е станала преди минути в региона на Вичов хан край Враца, оповестява организация BulNews.
Товарен микробус с монтанска регистрация се движел в посока към Враца. Заради проливния дъжд обаче, водачът изгубил надзор над кормилото. При дългия завой на Вичов хан той навлязъл в насрещното и се блъснал челно във врачанска „ Шкода “.
Голямото возило траяло да се носи по пътя и 200 метра по-напред блъснало челно друга „ Шкода “, също с врачанска регистрация. Тя безусловно била изхвърлена от шосето в канавка. След това микробусът също се завъртял и изхвърчал от пътя в дясно по посока на придвижването си.
Свидетели на случая подали сигнал на 112 и на мястото пристигнала полиция и кола за спешна помощ.
При злополуката тежко е потърпевш лидерът на първата „ Шкода “, който е откаран към врачанската болница. Леко ранена е и жена, карала другата кола. Тя единствено е прегледана на място от пристигналите незабавни медици. Като по знамение водачът на буса се е разминал незасегнат.
По колите има съществени материални вреди. Чака се идването на пътна помощ, която да ги изтегли от мястото. Пътуващите по този маршрут би трябвало да бъдат изключитлно деликатни, защото трафикът е усложнен от смачканите транспортни средства, а има и доста разпилени елементи по пътното платно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР