Тежестта на коронавирусната инфекция при пациенти в реанимация не зависи

...
Тежестта на коронавирусната инфекция при пациенти в реанимация не зависи
Коментари Харесай

Как влияе сънят на пациенти с COVID-19?

Тежестта на коронавирусната зараза при пациенти в реанимация не зависи от времето на денонощието. Рисковете за здравето може да са свързани с несъмнено положение по време на, сподели Валери Суботин, началник на Центъра за анестезиология и реаниматология, в изявление за радио Sputnik, написа БГНЕС.
Според лекаря, заплахата от нощните часове за множеството пациенти с ковид е мит. Всъщност опасността е единствено за хора със съществени съпътстващи болести , добави Суботин.
 В Лондон откриват Музей на сънищата В Лондон откриват Музей на сънищата
Музеят на Лондон разгласи в четвъртък план за събиране на фантазиите на лондончани по време на пандемията от ковид като метод за доку...
„ Ако приказваме за пациенти със съпътстваща значима патология, да вземем за пример, с хронична обструктивна белодробна болест или с наднормено тегло , тогава в несъмнено време, при изпадане в бездънен сън, в действителност могат да настъпят разнообразни физиологични промени, в това число прекъсване на дишането “, изясни реаниматорът. Такива патологии се диагностицират бързо и лекарите постоянно са изключително деликатни към такива пациенти.
Суботин означи, че в лечебните заведения, профилирани в приемането на пациенти с ковид, са основани всички условия за наблюдаване на здравето на хората 24 часа в денонощието. Пациентите са непрекъснато следени, всички отклонения се записват неотложно и лекарите са наясно с тях.
" Клиниките са добре оборудвани, разполагат с всичко належащо за стандартите за мониторинг. Конвенционалните системи за мониторинг сносно наблюдават положението на болните в интензивните отделения ", заключи Суботин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР