Тежък пътен инцидент, който, заради личността на пострадалия, се преекспонира

...
Тежък пътен инцидент, който, заради личността на пострадалия, се преекспонира
Коментари Харесай

Мама не знаела, че убиецът на Милен се дрогира

Тежък пътен случай, който, поради личността на потърпевшия, се преекспонира в обществото. Така юристът на майката на килъра Кристиан Николов Константин Симеонов разяснява жестоката злополука, в която почина журналистът Милен Цветков.

Говорим, че желаеме обективен развой, а в действителност желаеме линч, съобщи адв. Симеонов, който е бранител на Десислава Николова.

Симеонов изясни пред бТВ, че неговата клиентка се намира вкъщи, а размерът на гаранцията от 100 хиляди лева, която ѝ беше избрана, се апелира.

„ Не съм се занимавал с фирмените ѝ участия, само че несъмнено тя работи в системата на „ Сис Индустрис “ и фирмите към нея. Тя е един добър експерт “, разяснява юристът. Той изясни, че колата, която Кристиан кара при случая с Милен Цветков, е благосъстоятелност на компания, чийто притежател е госпожа Николова.

Според него, с цел да се приказва за ликвидиране и екзекуция, би трябвало да има директен предумисъл – деецът да е целял гибелта на съответен човек. „ Не разясня нарушаванията на разпоредбите. Това е реалност. Обстоятелствата ще ги откри съдът “, акцентира той.

Симеонов счита, че наказателният развой у нас е обективен, само че с дребни изключения. „ Кристиан има личен автомобил и каква е повода да вземе служебния автомобил на майка си – към момента не е открито. Колата е била в двора на къщата, в която живеят. Ключовете също са били там “, добави юристът.

Той посочи, че майката на Кристиан е отпътувала за провинцията с персоналния си автомобил и не е знаела, че синът ѝ ще вземе автомобилът. Доказателство за това, че тя е била отвън София са декларациите, които е дала на контролно-пропусквателен пункт.

Адвокатът съобщи, че Николова не знаела, че синът ѝ взема опиати.

Симеонов посочи, че майката и синът не са имали среща след злополуката на 19 април. Видели са се един път в съда, когато е имало разпит на очевидец по „ Скайп “.

„ Никой не се поинтересува когато е станал случаят, къде е талонът на колата – в чантата на госпожа Николова и е бил отвън София. Обвинението на моята клиентка е отговор на публичното мнение, което се разигра “, продължи юристът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР