Звездите изглежда са се подредили за WNBA с Кейтлин Кларк

...
Звездите изглежда са се подредили за WNBA с Кейтлин Кларк
Коментари Харесай

Предизвикателството на WNBA: Как да преведем рекламата на Кейтлин Кларк в устойчив растеж за лигата

Звездите наподобява са се подредили за WNBA с Кейтлин Кларк и Ейнджъл Рийз, които се причисляват към редиците на Аджа Уилсън, Бреана Стюарт, Даяна Taurasi и други.

Лигата получава несравнимо внимание. Сега предизвикването за WNBA след откриването на нейния 28-ми сезон във вторник вечерта е превръщането на рекламата и шумотевицата в придвижване, а не просто в миг от нейната история.

Това е пъзел с разнообразни елементи: маркетингови тактики, ангажираност на почитателите, корпоративни спонсори и телевизионни покупко-продажби, построени към завладяващи баскетболни сюжети и извънгабаритни персони.

Треньорът на Минесота Черил Рийв сподели, че всички участници би трябвало да бъдат по-иновативни в метода, по който играчите и игрите се популяризират и популяризират, с цел да се възползват от евентуалното цунами както за лигата, по този начин и за женския спорт.

„ Ако работите както нормално, в случай че мислите, че статуквото ще работи, ще пропуснете опциите да капитализирате от бизнес позиция “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР