Тежък и труден ден, в който може да възникне агресия,

...
Тежък и труден ден, в който може да възникне агресия,
Коментари Харесай

Везните да не се страхуват от промените, Рибите се нуждаят от почивка

Тежък и сложен ден, в който може да възникне експанзия, незаинтересованост. Това се дължи на понижаване на силата във етапа на намаляващата Луна.

Овен – Планирайте малко бягство от всекидневието с колегата си. Ако не сте обвързани, не търсете любовта на нормалните места. Преодолейте рестриктивните мерки си. Може да започнете да бъдете привличани от някой, който сте считали до момента, че не е вашият вид.

Телец – Дори да се появят пречки, които не сте очаквали, ще останете твърди и няма да се откажете от задачите, които сте си сложили. Разбира се, пробвайте се да извършите плановете си по-практични, в сравнение с идеалистични.

Близнаци – Романтичната Венера стартира странствуване във вашия бранш на сериозните партньорства и обвързване, внасяйки непоклатимост във връзката ви. Нараства вероятността свободните представители на знака скоро да срещнат някой с капацитет за дълготрайна връзка. В идния интервал не отхвърляйте предложения за любовна среща.

 дневен хороскоп

Рак – Обърнете малко време на външният си образ. Сега ще постигнете най-хубави резултати, защото хубавицата Венера ще транзитира през вашия фитнес бранш. Планетата на любовта, ви подарява с необикновен магнетизъм.

Лъв –Романтичната Венера ще транзитира доникъде на другия месец през вашия бранш на любовта и удоволствията, насърчавайки ви да живеете пълноценно. Аромата на любовта стартира да се усеща във въздуха и вие с наслада ще вдишате аромата й, наслаждавайки се на живота.

Дева – След сложен стадий, който преживяхте, в този момент е време да се насладите на постигнатото. Хармонията и салдото ще ръководят живота ви и ще знаете по какъв начин да извършите хората към вас щастливи. 

 дневен хороскоп

Везни – Време е да се изправите лице в лице с страстите и страховете си, с цел да изясните подозренията си. Не се опасявайте от измененията, които настъпват, тъй като те ще бъдат доста потребни за вас. Ако сте се отчуждили от някого, който обичате, в този момент ще имате опция да се помирите.

Скорпион – Довършете старите си отговорности. В любовта оставете нещата да текат, без да ги насилвате и всичко ще бъде доста по-добре. През този интервал се пазете от настинки и приемайте задоволително витамини.

Стрелец – Астралната сила ще бъде доста великодушна с вас, ще насърчи завършването на висящи въпроси и ще ви помогне да започнете нови планове с възторг и вяра. Късметът ще ви се усмихне.

 дневен хороскоп

Козирог – Запомнете, когато една врата се затвори зад вас, друга се отваря пред вас. Вече сте в края на тунела и ще си възвърнете скоро ентусиазма и оптимизма си. Ще имате доста благоприятни условия, откакто се освободите от товара си. Имате да наваксвате нещо пропуснато.

Водолей –Ще постигнете задачите си и ще осъзнаете, че жертвите си заслужават. Радвайте се на шанса си. Излизайте по-често с колегата си с другари. Забавлявайте се и внесете многообразие във връзката.

Риби – Ще имате усложнения на работното място и няма да имате мотивация за работа. Нуждаете се от отмора и може би даже от ново начало. Непреодолимата потребност от тишина и успокоение ще ви управлява през днешния ден. Във връзката ви още веднъж ще изплува остарял любовен проблем.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР