Технологии LG подготвя изцяло нов дизайн на следващия си смартфон

...
Технологии LG подготвя изцяло нов дизайн на следващия си смартфон
Коментари Харесай

LG подготвя изцяло нов дизайн на следващия си смартфон

Технологии LG приготвя напълно нов дизайн на идващия си смарт телефон Моделът LG Velvet ще цели да се отличава от останалите с първия взор  Мартин Дешев 13 април 2020, 06:18  LG приготвя напълно нов дизайн на идващия си смарт телефон Източник: LG
LG счита, че сегашните смарт телефони си наподобяват прекалено много и е време за смяна. Затова компанията приготвя напълно нов дизайн за идващия си модел - LG Velvet.

Гугъл пуска брайлова клавиатура за Android

Той ще сложи началото на цяла линия от устройства с нов, по-различен дизайн. Целта на компанията е нейните оферти да са разпознаваеми и да се отличават още с първия взор.

Следващият Samsung Galaxy Fold може да поевтинее

Samsung обрисува бъдещето с Galaxy S20 и Z Flip

LG Velvet ще е първото устройство в гамата, като за в този момент компанията демонстрира единствено негови илюстрации. Новата идея включва смяна и на името. Компанията няма да употребява номера за моделите, а се завръща към по-изразителните имена на устройствата. Така те ще имат чувство за нещо по-специално, а не просто за модел с следващ номер.

LG Velvet ще има "уникална камера "дъждовна капка " и съразмерен равномерен корпус, който е прелестен, както за окото, по този начин и на досег ", споделя компанията. Камерите на гърба също няма да са ситуирани в обемист квадрат. За в този момент тя не споделя повече детайлности за устройството и неговите спецификации.

Евтиният iPhone SE е подготвен и ще бъде показан скоро

Според клюки, телефонът ще е в горната част на междинния ценови клас. Вероятно моделът ще употребява процесор Qualcomm Snapdragon 765 и ще има 5G версия. Телефонът няма да е пряк съперник на флагманите на другите компании, само че ще се опита да притегли консуматори с по-ниската си цена и атрактивния дизайн. Очаква се устройството да бъде показано публично в средата на май.

Huawei изпревари Apple при смарт телефоните

Huawei продава 100 000 сгъваеми телефона месечно

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев LG смарт телефон мобилен телефон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР