Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори след поражението с

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори след поражението с
Коментари Харесай

Моци: Лудогорец винаги може да се подобрява, имаме нужда от време

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци приказва след провалянето с 0:1 от ЦСКА. Румънецът беше на мнение, че срещата е била равностойна и равенството е било логически излаз. Той добави, че тимът постоянно може да се усъвършенства, само че има потребност от време.

„ Не заслужавахме да загубим. Мога да кажа, че не заслужавахме да победим. Труден мач. Има и такива тежки загуби. Още сме на първото място, имаме точки преднина. От началото на другата година би трябвало да мислим по какъв начин да усилваме аванса”, стартира Моци.

„ Не знам дали има напрежение. Това са положителни футболисти. Вкараха ни гол от един фаул. Равният мач беше по-реален”.

„ Разликата е дребна, само че има такава. Приключваме тежка година. С най-вече мачове сме от юни до момента. Годината приключи обикновено. Важно е от началото на другия полусезон да сме по-внимателни”, добави румънецът.

„ Лудогорец постоянно може да се усъвършенства. Имаме много нови футболисти, млади. Мисля, че това е най-младият тим на Лудогорец. Имаме качества, само че имаме потребност от време. Имаме 7-8 контузени футболисти. Ако всички са здрави, Лудогорец ще наподобява по-добре”.

„ Когато е на 100% и подпише някой, ще го разберете”, приключи Моци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР