Тече пикът на натоварването на пътищата в страната, свързано в

...
Тече пикът на натоварването на пътищата в страната, свързано в
Коментари Харесай

Народът пътува. Ето къде да се внимава!

Тече пикът на натоварването на пътищата в страната, обвързвано в великденските празници.

И във втория от серията почивни дни за Великден има интензивно придвижване по автомагистралите и към контролно-пропускателни пунктове. На Автомагистрала „ Тракия “ има два проблематични сектора – места, на които се правят ремонтни действия – на км 20 и на км 346. На Автомагистрала „ Хемус “ поправки има на км 33 и км 338, оповестяват от bTV.
-->
В тези сектори през вчерашния ден се стигна до тапи и километрични опашки от чакащи коли.

:Магистрала " Марица "

Стеснение на придвижването има и по Автомагистрала " Марица ". Поради влошено положение на пътната настилка трафикът от км 27 до км 29 в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и от км 29 до км 31 в посока София се прави единствено по изпреварващата пътна лента. Въведено е поетапно ограничаване на скоростта до 70 км/ч. Срок до 18.00 часа на 30 април, допълват от Българска национална телевизия.

От км 108 до км 109 в региона на с. Капитан Андреево е въведено ограничаване на скоростта от 60 км/ч на 40 км/ч заради създаване на пътна връзка към крайпътен обект.

Магистрала " Струма "

Ограничение от 50 км/ч е въведено на Автомагистрала " Струма " в сектора Перник - Студена в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ".

В четвъртък следобяд бе пусната за придвижване 7,5-километрова права от пътя Мездра – Ботевград. Новоизграденото трасе обхожда село Новачене. Преди обяд пък беше пуснато придвижването по новата 6,5-километрова права на Автомагистрала " Европа ", която, свързва Драгоман с Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ".

Контролът на пътя остава засилен – патрули и камери има на доста места по автомагистралите и основните пътища.

Интензивно е придвижването на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе ” и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам ” на границата с Румъния за товарни коли. Нормален е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове с Гърция, Сърбия, Турция и Република Северна Македония, оповестиха от Граничната полиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР