Тече интензивна подготовка за провеждането на 77-ото издание на Международния

...
Тече интензивна подготовка за провеждането на 77-ото издание на Международния
Коментари Харесай

Международен технически панаир 2023 ще се проведе от 14 до 17 септември

Тече интензивна подготовка за провеждането на 77-ото издание на Международния механически панаир. Тази есен авторитетният конгрес ще събере индустриалните водачи от 14 до 17 септември в Международен панаир Пловдив. Той ще бъде обогатен с три тематични посоки, за които са привлечени съществени нови сътрудници от високотехнологичния бранш, промишлеността за къмпинг туризма и дейния живот навън, производството на леки летателни апарати.

Изложението е запазената марка на най-големия панаирен център на Балканите. По традиция комбинира профилирани експозиции, отдадени на модерното строителство, цифровите технологии, екопроизводството, зелената стопанска система, машиностроенето и тежката техника, минната и сондажна промишленост. В последните години е платформа за представянето на разнородни смарт решения за дома, за индустриалните и преработвателните сектори. Широкото нахлуване на изкуствения разсъдък в всекидневието на фирмите предпоставя и представянето на богат набор от приложения за разнообразни индустриални браншове. Очакванията за идния есенен панаир са за най-вече нововъведения, основани на достиженията в ИТ сферата. Най-интересните и потребни нововъведения ще бъдат отличени в Конкурса за златни медали, който обичайно се провежда в границите на ревюто от Международен панаир Пловдив.
-->
Обикновено две трети от участниците в ревюто са компании от всички континенти – директни производители, търговци и представители. Международен механически панаир среща индустриалните водачи и иноватори от целия свят, с цел да основават контакти между тях. Мениджъри, инженери, бизнесмени, финансисти и учени споделят опит и разискват взаимноизгодно съдействие. Предстоящото 77-о издание планува още веднъж извънредно богата съпътстваща стратегия със семинари, презентации, министър председатели, двустранни срещи на делегации и търговски представителства. Международен панаир Пловдив ще обезпечи всички условия за удобното им осъществяване, защото разполага с разнообразни съвременни зали, оборудвани по международни стандарти за настоятелен конгреси.

Ако сте бизнесмен или управител на компания, която желае да се утвърди като новаторски водач в индустриалния бранш, Международен механически панаир е събитието, което не би трябвало да пропускате. Ако желаете да разширите своя пазарен дял и да създадете потребни бизнес контакти, Международен панаир Пловдив е мястото, на което би трябвало да бъдете през 2023 година. Станете част от този трогателен конгрес на международната софтуерна гражданска война! Запознайте се с изискванията за присъединяване в него на страницата на ревюто, което се организира в Пловдив – индустриалната и културна столица на България.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР