Те по-опитни станаха, но има много за наваксване и няма

...
Те по-опитни станаха, но има много за наваксване и няма
Коментари Харесай

И Татяна Дончева попиля Петков: Ходиш като вентилатор с налудничави идеи! Киро, не си в махалата!

„ Те по-опитни станаха, само че има доста за наваксване и няма по какъв начин да стане. Могат ли хората да се оправят с тази задача. Аз още от декември съм наясно, че няма по какъв начин да стане. Няма подобен филм като държавно управление непременно. Когато се жениш за някого има цена, която би трябвало да се заплати, само че хората го правят оценка след време “, по този начин водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева разяснява политическата конюнктура у нас.

„ Времето изтича, само че войната държи и подпира изпод пясъка. Да правиш такива промени по време на война е неблагоразумно.

Разделя ги само порцията, която би трябвало да получат от властта. Слави Трифонов ясно сподели, че желае цялата власт. Сега е същата работа. Казват, че съучениците на Виктория Василева, която е зам.-председател на парламентарната група на „ ИТН “ (ИТН), нямат край от британската гимназия.

Кирил Петков върви като вентилатор по цялото земно полукълбо с налудничави хрумвания. Оценката ми за неговото държавно управление е кръгла нула, празноглави хора. Ако смяташ, че да уязвиш обществено Бойко Борисов, което е реалност, би трябвало да прецениш какво печелиш.

Арестът на Борисов не желая дори да го загатвам. Не разясня дали е верен или не, това е от компетенцията на Министерство на вътрешните работи. Бойко Рашков е наясно, че няма да има арест повече от 72 часа “, сподели Дончева в утринния блок на bTV.

„ Защо „ ИТН “ взеха решение, че Народното събрание предходната година ще трае 3 дни. Сега може да ги заподозрем, че са имали проект и са вървели по него. Сега не виждам нищо да вършат. Карат по някакви инстинкти.

Всеки ученик на британската гимназия ли ще го вършим посланик “, сподели водачът на „ Движение 21 “.

Тя разяснява и абсурда с премиера Петков и упованията той еднолично да вдигне ветото на Северна Македония: „ С какъв ум Кирил Петков поема задължения, знае ли дали ще може да ги извърши. Не си в махалата, да си ги приказваш такива.

Кирил Петков и министрите му си вършат сметки, че ще разтоварят отговорностите на държавното управление. Той е влюбен в личното си мнение. Белким да изкарат едно решение и да могат да си съберат гласовете. Това е детско “.

„ Отчайвам се от политиката. Това са инцидентни хора, попаднали на игрище в шампионската лига. Още първите пет минути се вижда, че не става нищо.

Мераклии доста. Но по този начин не намирате учители на децата, не търсите лекари по този начин – да се пробваме. Защо по този начин избирате държавното управление.

Това държавно управление ни загробва. Държавата сме я раздали на талончетата на Черепа все едно и търкаме “, добави Дончева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР