Те бяха повече от приятели, но имаха доста свободни отношения.

...
Те бяха повече от приятели, но имаха доста свободни отношения.
Коментари Харесай

Всичко Е Ясно! Ето Защо Се Самоуби Великият Антъни Бурдейн!

„ Те бяха повече от другари, само че имаха много свободни връзки. Всъщност тя бе много освободена по отношение на него “, настояват близки до Азия. Красавицата единствено дни преди гибелта му била снимана в прегръдките на журналиста Уго Клемент, признавайки, че има връзка с него.

Дни по-късно Антъни се самоубива в хотелска стая в Страсбург. Без да разкрие какво го е тласнало към гибелта.

Подробности към гибелта на Бурдейн не се разкриват, известно е единствено, че се е обесил, като негов другар го открива, обезпокоен за сигурността му. В последните седмици кулинарният ас е бил извънредно слаб и със сенки под очите. Това тормозило околните му, че може да има здравословни проблеми. Приятели на Бурдейн настояват обаче, че е бил унищожен от обич.

Кулинарят се влюбил до уши в Азия Ардженто. Двамата се срещат през 2016 година, до момента в който той снима в Италия шоуто си. Водещият хлътва до уши, тя го приема като другар и може би като другар с особени привилегии, само че до там. Приятелите му настояват, че се тормозили по какъв начин ще му се отрази разпадането на брака му, само че Бурдейн го приел умерено и с усмивка.

Любовна драма умъртвила Антъни Бурдейн? сн. Instagram

Не по този начин обаче посрещнал новината за новата връзка на Азия. Приятели на актрисата пък настояват, че тя в никакъв случай не му е давала очаквания за освен това. Но гибелта му безспорно е помрачила щастието на актрисата с новата й обич.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР