Зрелостниците от Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия

...
</TD
> Зрелостниците от Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия
Коментари Харесай

Ето я - гордостта на Строителния в Пловдив! Вижте с каква диплома завършва!

Зрелостниците от Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия " Арх. Камен Петков “ в Пловдив получиха дипломите си на сцената на Римския стадион в петък, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Церемонията бе проведена със съдействието на Общински институт " Старинен Пловдив “, с който учебното заведение си партнира в региона на опазването на културното завещание. Първенец на випуска е Неда Стоянова от 12Ж клас, компетентност “Архитектурна реституция ", класен началник Фани Въргова.

" Имайте куража да реализирате фантазиите си! Тепърва ви следва да учите още доста, бъдете амбициозни да се развивате и да вървите решително по своя път. Винаги можете да разчитате на нашата поддръжка, както и до момента “, обърна се към випускниците шефът на гимназията инж. Атанаска Вълканова, която връчи първото удостоверение за зряла възраст на Неда.

Абитуриентката е постигнала триумф 5,99 и ще учи " Строителство на здания и уреди “ в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Отличници на випуска са 12А клас, с класен началник Мариана Онова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР