Засилен ще бъде контролът на движението по пътищата по време

...
</TD
>Засилен ще бъде контролът на движението по пътищата по време
Коментари Харесай

Засилен ще бъде полицейският контрол по пътищата в Пиринско 

Засилен ще бъде контролът на придвижването по пътищата по време на Великденските празници в Благоевградска област, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg.

През празничните и почивни дни от полицейските чиновници ще се реализира засилен надзор по основен път Е - 79 и Автомагистрала " Струма “ в посока Благоевград - Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и път ІІ- 19 в правата пътен възел - Симитли - Банско - Г. Делчев.

Специализирани полицейски интервенции " Алкохол, опиати, недееспособност и скорост “ ще се организират в дребните обитаеми места и на местата с всеобщо посещаване на туристи. Автопатрулите ще имат за цел подкрепяне и контролиране на придвижването при тапи, както и реализиране на показателен и предпазен надзор към участниците в придвижването. 

Ще се засилва контрола по съблюдаване на скоростния режим с мобилните системи от оборудвани с тях коли на “Пътна полиция ".

Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването по секторите от републиканската пътна мрежа на МПС-та предопределени за транспорт на товари с техническа позволена оптималната маса над 12т., включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника в първия предпразничен и последния почивен ден.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР