Искам да кажа на българските гражданите да не изпитват тревога

...
Искам да кажа на българските гражданите да не изпитват тревога
Коментари Харесай

Иван Иванов за цената на тока от 1 юли: Българските гражданите да не изпитват тревога

„ Искам да кажа на българските жителите да не изпитват паника и терзание за цената, която ние ще произнесем от 1 юли. Има към този момент рамка - междинното изменение на цената на електрическата сила от 1 юли ще е към 2% “.

Това сподели ръководителят на КЕВР Иван Иванов.

Вчера от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи събраха нужните подписи и внесоха искане за ново изключително съвещание на Народното събрание през днешния ден. Мотивът – изказванията за нарастване на цената на тока за битовите консуматори от юли би трябвало да бъде разисквана.

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически 2 мин. Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически 2 мин. Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “

Искане, което по-рано беше направено и от ПП-ДБ и от Българска социалистическа партия. 

Това щеше да е второто изключително съвещание в границите на днешния ден. Първото беше поискано от ПП-ДБ и беше на тематика актуализацията на пенсиите от 1 юли.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР