Преди минути приключи подписването на колективния трудов договор в дейност

...
</TD
>Преди минути приключи подписването на колективния трудов договор в дейност
Коментари Харесай

Подписаха важен договор в Община Пловдив

Преди минути завърши подписването на груповия трудов контракт в активност " Здравеопазване " в Община Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Той бе сугласуван от двата синдиката - КТ " Подкрепа " и КНСБ и от кмета на града Здравко Димитров. В съглашението участва нарастване на началните заплати на здравните служащи в детското и учебно опазване на здравето от 1450 лева на 1650 лева

Заместник-кметът показа, че опазването на здравето е извънредно значимо за Община Пловдив и благодари на синдикатите за помощта им. 

" Животът на града няма мандати. Мандат има единствено в ръководството. Нашето предпочитание е жителите да имат добре проведено общинско опазване на здравето, което във времето би трябвало да се развие. Предстои промяна в здравната осигурителна каса и в Министерство на здравеопазването и всички това би трябвало да дава отговор на потребностите на жителите. Вярвам, че това е стъпка в развиването на бранш опазване на здравето в общинската политика. ", сподели той.

" Общинското опазване на здравето е приоритет ", сподели на собствен ред кметът Здравко Димитров.

Той разяснява другите положения на лечебните заведения в града и политиката, което е имал към всяка една от тях. 

" Една част от Транспортна болница не се употребява, искахме да я създадем университетска такава, с цел да образоваме фрагменти. Пловдив е център на опазването на здравето. В COVID пандемията ние лекувахме съвсем цяла Южна България. ", добави кметът Здравко Димитров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР