Пловдивският окръжен съд призна за виновен подсъдимия по НОХД№2002/2022 г.

...
</TD
>Пловдивският окръжен съд призна за виновен подсъдимия по НОХД№2002/2022 г.
Коментари Харесай

Опит за убийство и притежание на боеприпаси доведоха до лишаване от свобода за дълго време

Пловдивският областен съд призна за отговорен подсъдимия по НОХД№2002/2022 година К. П. в това, че:

- на 9 май 2021 година в с. Васил Левски, обл. Пловдив, по хулигански подбуди е направил опит съзнателно да умъртви другиго – М. Г., като опитът е завършен, само че не са настъпили плануваните в закона и желаните от дееца публично рискови последствия, заради независещи от волята му аргументи, заради което и на съображение член 116 ал.1 т.11 пр.1 вр. член 115 вр. член 18 ал.1 от Наказателен кодекс го осъди на отнемане от независимост за период от 15 години.

- на 9 май 2021 година в с. Васил Левски, обл. Пловдив, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, заради което и на съображение член 325 ал.1 от Наказателен кодекс го осъди на отнемане от независимост за период от 6 месеца и с наказване " Обществено неодобрение “ посредством оповестяване на Информационното табло в кметството на с. Васил Левски, община Карлово, и на Информационното табло в постройката на община Карлово.

- в интервала 9 май 2021 година до 10 май 2021 година в с. Васил Левски, обл. Пловдив, е държал огнестрелно оръжие и муниции за огнестрелни оръжия, без да има за това съответно позволение, заради което и на съображение член 339 ал.1 от Наказателен кодекс го осъди на отнемане от независимост за период от 2 години.

Окръжен съд – Пловдив на съображение член 23 алинея 1 от Наказателен кодекс дефинира на подсъдимия К. П. едно общо най-тежко наказване отнемане от независимост за период от 15 години при първичен непоколебим режим, като към него причисли и наказването " Обществено неодобрение “.

Присъдата предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР