Обичаният актьор Ненчо Балабанов, който победи безапелационно в третия сезон

...
</TD
>Обичаният актьор Ненчо Балабанов, който победи безапелационно в третия сезон
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов се готви за нов триумф в Капките в дует с 11-годишен пловдивски талант

Обичаният артист Ненчо Балабанов, който победи безапелационно в третия сезон на тв шоуто, репетира интензивно с четвъртокласника Георги Димкин – ученик на музикалната школа " Арт Войс Център “ с началник Руми Иванова, за идното благотворително издание, което се организира взаимно с UNICEF-България.

Двамата към този момент са си разпределили куплетите на песните, които следва дружно да изпеят, и изпипват последните елементи по театралното си държание, с което ще имитират известни международни звезди.

Георги Димкин и Ненчо Балабанов си паснаха идеално от първата минута и приготвят вълнуващи изненади за публиката и журито на шоуто, което потегля в неделя вечерта по Нова.

Георги пее от 4-годишен, а към този момент развива стремглаво и другите си музикални гении. Първоначално свири на цигулка, а сега извършва все по-сложни композиции на пиано и китара. Постъпва в " Арт Войс Център “ при вокалния възпитател Руми Иванова преди 5 години и школата се оказва мечтаното място за разрастване на дарбите му. 

Четвъртокласникът споделя, че харесва съвсем всякаква музика, само че най-дълбоко го допират българският поп и рок. Черпи ентусиазъм от Графа, Бон Джоуви, Майкъл Джексън, Елтън Джон и Фреди Меркюри.

В свободното си време Георги обича да спортува. От невръстните си години се занимава и с конна езда. Играе тенис, баскетбол и шах. Често рисува или пък основава облици с фотоапарата. Любимите му места за разходка в Пловдив са Стария град, Гребната база и Римския стадион.

11-годишният гений е уверен, че всичко се реализира с готовност и изпитание, а в Капките ще има опция и да ревизира на дело житейската си максима.

Тази година три от осемте деца, които вземат участие в благотворителния мини-сезон в дуети с родни звезди, са ученици на " Арт Войс Център “. Другите две са 11-годишната Елена Василева и 10-годишната Елизабет Кирова, които ще се качат на сцената на музикалното риалити надлежно с ДесиСлава и Люси Дяковска.

Специалното издание Капките се осъществя взаимно с УНИЦЕФ България и има за цел да поддържа три дела, свързани с децата в страната.

Водещите на мини сезона ще бъдат трима. Неотразимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще бъдат в компанията на Ани Салич. Сред звездите, които ще вземат участие са също Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова и Вики Терзийска.

На масата на журито ще седнат продуцентът Магърдич Халваджиян, тв водещият Николай Дойнов, ръководителят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.

Първият концерт онлайн на 12 февруари (неделя) ще е под надпис " Закрила за всяко дете “ и ще обърне съществено внимание на тематиката за прочувственото и физическото принуждение над децата. Със средствата от sms гласовете на феновете от първата вечер УНИЦЕФ ще поддържа непосредствено 300 деца и 250 родители в трите детски центъра " Зона ЗаКрила “ и ще работи по предварителна защита на насилието с още 1800 деца в България.

В понеделник (13 февруари) идеята ще бъде отдадена на децата, които не могат да приказват, с цел да получат късмет да поддържат връзка и да учат.

Във финалната вечер на " Като две капки вода за всички деца “ на 14 февруари идеята ще бъде ориентирана към най-малките и ще носи името " Най-добър старт за всяко дете “. Целта е да бъде обърнато внимание с изключение на на физическото здраве и на социално-емоционалното и познавателното развиване на дребното дете, тъй като колкото по-рано бъдат открити усложненията в развиването на детето, толкоз по-голям късмет има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи дружно с държавното управление за създаване на национална система за ранна намеса. Със средствата от акцията УНИЦЕФ ще поддържа 1500 фамилии в страната и ще образова 150 експерти.

Известната пловдивска школа " Арт Войс Център “, учредена от музикалния възпитател Руми Иванова през 2014 година, към този момент се наложи като пример за вокално майсторство и люлка на гении, които печелят известност и у нас и в чужбина. Децата на " Арт Войс Център “ непроменяемо са измежду най-награждаваните на състезанията по пеене в страната и Европа.

Сред най-известните ученици на школата са: Лидия Ганева - показала България на Детската Евровизия в Малта през 2016 година и класирана на 4-то място във финала на " Гласът на България “ през 2022 година ; Момичешката група 4MAGIC - победител в последното издание на Х фактор през 2017г.; Група " МАГИЯ “, която завоюва полуфинала на " България търси гений “ през 2022 година

През годините Руми Иванова осъществя с учениците си планове, записи, клипове и концерти в  националните малките екрани Българска национална телевизия, БТВ, Нова и ТВ7/8.

Важна част от образованието на децата в " Арт Войс Център “ са редовните  концерти с Биг Бенд Пловдив, които са измежду най-очакваните музикални събития в града, както и двата огромни концерта с Ку-Ку Бенд през 2021 и 2022 година

В момента в " Арт Войс Център “ се образоват деца на възраст от 3 до 22 години.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР