На ул. Княжеска“ 15, етаж 1, се намира новият офис,

...
</TD
>На ул. Княжеска“ 15, етаж 1, се намира новият офис,
Коментари Харесай

Ето къде е новият офис на Русе - град на свободния дух

На ул. " Княжеска “ 15, етаж 1, се намира новият офис, в който екипът на Общинска фондация " Русе – град на свободния дух “ ще чака своите сътрудници - представителите на неправителствени организации и други институции, които през тази година ще извършват планове с финансовата поддръжка на фондацията.

Преместването на офиса не попречи на приемането на планови оферти за акция 2024 година, която мина при извънредно огромна интензивност от страна на кандидатстващите. Предложенията се одобряваха гладко и онлайн. Екипът на фондацията кани създателите на изпратените по имейл планове да заповядат в новия офис и да дават своите документи и на книжен притежател. Предложените за реализация планове в областта на културата, спорта, изкуството и образованието безспорно ще обогатят опциите на русенци и гостите на града за потребни и атрактивни прекарвания в Русе. От фондацията акцентират, че плановите хрумвания ще бъдат осъществени при обезпечено финансиране и приканват още веднъж русенския бизнес да подкрепи финансово тяхната активност.

Отговор на всички въпроси, свързани с работата на Общинска фондация " Русе – град на свободния дух “, можете да получите на телефони 0886002940 или 0897917474 е-mail [email protected] и на адрес ул. " Княжеска “ 15, етаж 1.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР