Много сериозно и много опасно нарушение правят някои автобуси на

...
</TD
>Много сериозно и много опасно нарушение правят някои автобуси на
Коментари Харесай

Брутални нарушения на шофьори в Пловдив, застрашават животи

Много съществено и доста рисково нарушаване вършат някои рейсове на градския превоз в Пловдив, разбра Plovdiv24.bg.  Шофьорите на автобусите не стопират на спирките, а безусловно на пътното платно на най-натоварения бул. в града под тепетата - " Цар Борис III Обединител ". Това постанова хората да сноват сред колите, подредени в задръстването.

Сериозният трафик и съществуването на многото коли по пътната артерия очевидно пречи за захождането към спирката и безвредното слизане и качване на пасажерите. Видео от бруталните нарушавания на няколко водачи на рейсове е качено във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ".

Сигнал за неспазването на обикновените правила направи пловдивчанка, която написа:

Така към този момент стопират рейсовете на спирката от страна на хотел " Тримонциум ". Да не приказваме, че някои даже и не спираха. Но какво да се разяснява за градския превоз и придвижването по пътищата на град Пловдив - напълно естествена конюнктура за града под тепетата.

Може би е време градската администрация да намерения по-сериозно за отделяне на бус ленти, тъй че рейсовете да се придвижват спокойно и да съблюдават графиците си.

Надяваме се тези извършители на бъдат глобени, с цел да служи това за наставление на останалите.

Според пловдивчани рейсовете са принудени да вършат това:

" Защото там има коли,чакащи да влязат в паркинга. И в случай че влязат, няма излизане,а нещо за разписанието?! "

" Добре, че въпреки всичко стопират ".

" Ми олигофрените като са се натъпкали в лентата, където би трябвало да стопират рейсовете!!! Вие въобще мислите ли като плюете? "

" Ежедневно е, заради повода, че колите чакат там с цел да влязат в паркинга на " Тримонциум ". Според вас къде да спре рейсът? В тази обстановка водачът прави каквото може. Друга алтернатива, която не е за предпочитане - да пропусне спирката, заради липса на опция за прекъсване и да стопира чак на ПУ. "

" Преди два дни беше същото. Къде е КАТ? Тази бус лента не е за коли. Седмицата след 45 мин. очакване спря, тъй като тичахме сред колите. Ами в случай че ударят някой, кой е отговорен?

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР