Усилията на американските републикански законодатели да забранят отглежданото в лаборатория

...
Усилията на американските републикански законодатели да забранят отглежданото в лаборатория
Коментари Харесай

Забраните на месо, отглеждано в лаборатории в САЩ, критикувани като „самоцел“ на културна война

Усилията на американските републикански законодатели да забранят отглежданото в лаборатория месо са „ автогол “, който ще даде конкурентно преимущество на Азия, тъкмо както с полупроводниците, съгласно един от дребното производители с утвърден артикул.

Закон, подписан този месец от губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който криминализира производството и продажбата на лабораторно отгледано месо, форма на ядлив протеин, обработен от скотски кафези, е трик за основаване на „ културна война “ преди изборите в Съединени американски щати, само че подобен, който рискува да даде комерсиално преимущество, сподели Джордж Пепу, основен изпълнителен шеф на австралийската започваща компания Vow.

„ Изненадващо е да се види определени чиновници, които ритат личната си врата ... вместо да оставим пазара да реши “, сподели Пепу, добавяйки „ изключително като се има поради това, което видяхме в промишлености като полупроводници, където отстъпването на основно софтуерно преимущество на Азия в този момент сложи Съединени американски щати в в действителност несигурна позиция...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР