Както Burgas24.bg , концесионерът на Летище Бургас – Фрапорт Туин

...
</TD
>Както Burgas24.bg , концесионерът на Летище Бургас – Фрапорт Туин
Коментари Харесай

Фрапорт подкрепя Фонда за развитие на летището в Бургас

Както Burgas24.bg , концесионерът на Летище Бургас – " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД, удостовери публично своята финансова и експертна поддръжка за основаване на съдружие с нестопанска цел " Фонд за развиване на летище Бургас ". Тя е по самодейност на кмета на Община Поморие Иван Алексиев, с ръководител на бъдещото съдружие – кметът на Община Бургас Димитър Николов.

Концесионерът на Летище Бургас интензивно приветства градивния разговор и съобщи своето финансово присъединяване с 200 000 лева и поддържа концепцията за основаването на подобен фонд за стимулиране на целогодишни полети от и до Летище Бургас. Планира се всички договаряния за такива полети с самолетните компании да се водят от общините, а " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД ще подкрепя процеса. Решението за основаването на сдружението ще бъде взето от общинските препоръки на 13-те общини до края на месец март, а учредително заседание се възнамерява при започване на месец април.

" Приветствам градивния продан, който имахме на срещата с кметовете. Със сигурност, ние поддържаме всички старания за увеличение на зимния трафик и развиване на свързаността на Южното Българско Черноморие ", съобщи Главният изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД – доктор Франк Кванте.

" За да продължи уговорката си да сътвори по-добро публично схващане за развиването на Летище Бургас, " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД ще продължи да комуникира в детайли всички бъдещи стъпки в тази посока с медиите, общините и заинтригуваните страни от туризма “, оповестяват от екипа на концесионера на летището в " Сарафово “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР