Агенция по вписванията обжалва решението на съда Пловдивският панаир да

...
</TD
>Агенция по вписванията обжалва решението на съда Пловдивският панаир да
Коментари Харесай

Агенцията по вписванията обжалва съдебното решение Пловдивският панаир да бъде придобит от Гергов

Агенция по вписванията апелира решението на съда Пловдивският панаир да бъде добит от. Ден по-рано водачите на обединяването “Продължаваме смяната - Демократична България ",, и Атанас Атанасов внесоха молба до Агенцията да отбрани пред по-горна правосъдна инстанция отхвърли си  да впише в Търговския указател прехвърлянето на акциите на община Варна в “Пълдин Туринвест " АД, с което предприемачът става цялостен стопанин на Пловдивския панаир.

В апела си парламентарното обединяване сред Политическа партия и Демократична България се базира на събитието, че Агенцията по вписванията към Министерството на правораздаването е страна в процеса, както и на обстоятелството, че собствеността на Пловдивския панаир е от извънредно висок публичен интерес.

От години насам почетният консул на Руската федерация се пробва да реализира скрита приватизация на панаира със съдействието на Общинските препоръки в Пловдив и Варна, следени от ГЕРБ. След дейностите на Агенцията по вписванията от през днешния ден развиването на обстановката остава в ръцете на Пловдивския апелативен съд.

“Адмирации за Агенцията по вписванията! Те вършат вероятното, с цел да защитят отхвърли на Търговския указател по вписването на апорта на акциите от Панаира ", съобщи пловдивският общински консултант от “Демократична България ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР