TBI Bank представя своята нова бранд структураTBIBank, TBIPay, TBIMoney: все

...
TBI Bank представя своята нова бранд структураTBIBank, TBIPay, TBIMoney: все
Коментари Харесай

Какво се променя в TBI Bank? Нищо, но и всичко!

TBI Bank показва своята нова бранд конструкция

TBI Bank, TBI Pay, TBI Money: все по-често клиентите на TBI в двата съществени пазара на компанията – България и Румъния се срещат с тези имена и напълно естествено изниква въпросът: „ Какво се промени? “.

Ами, късият отговор е: нищо, само че и всичко!

Това, с което TBI Bank се отличава на пазара – скоростта и успеваемостта на предлаганите услуги, разнообразието и всеобхватността на продуктите и ясния и другарски звук на връзка, който употребява, остават непроменени. Това, което се трансформира е „ архитектурата на марката “ (простете маркетинговия изказ).

Запазвайки TBI в основата на своята конструкция, банката разделя каналите и продуктите си като ги слага под подобаващ под-бранд. Дефинирайки ясно какви са преимуществата и характерностите на всеки от тях, клиентите на компанията ще могат да се ориентират по-лесно кое е подобаващото предложение по отношение на техните потребности. А проектите на банката са да продължава да основава нови артикули и услуги, внедрени във водещия бранд – TBI.

Създава ли тази смяна спомагателни въпроси? Не? Чудесно! Но при положение, че въпреки всичко бихте желали да научите повече, апелирам, продължете.

Офисите на банката в страната, в които клиентите могат да се възползват от цялостния пакет ежедневни банкови услуги – разкриване на депозитна или разплащателна сметка, както и взимане на заем, ще продължат да оперират под марката TBI Bank. По този метод те ще служат за „ физически хъб “ във всички огромни български градове. . В офисите ще бъдат обслужвани и корпоративните клиенти на банката.

TBI Money или така наречен „ light “ офиси е спомагателен „ физически “ канал, където всички кредитни интервенции са безкасови. В обектите на TBIMoney клиентите имат опция и да открият депозитна сметка, както и да получават насоки и висококачествено обслужване от екипа на компанията.

Не на последно място представяме TBI Pay на вашето внимание – това е най-новата платформа за финансиране на така наречен point-of-sale или мястото на продажба. Чрез TBI Pay клиентите ще имат опцията да закупят он- или офлайн мечтаната от тях стока или услуга като я изплатят на по-късен стадий посредством вноски, съобразени с техния бюджет. Това решение подкрепя и самите търговци в устрема им да усилят своите продажби. Изключително скъпото на TBI Pay е, че е платформа, основана по метод, който да дава отговор на потребностите както на дребните, по този начин и на огромни търговски вериги, без значение сферата им на активност - от медицински центрове до магазини за мебели и електроника.

 „ Екипът ни работи от месеци над новата бранд конструкция и сме извънредно щастливи от резултатите, които към този момент следим, защото посредством дефиниране на марките ни осигуряваме по-голямо улеснение за нашите клиенти и сътрудници. Те знаят, че могат да разчитат на качествените услуги на TBI, а от в този момент нататък ще са наясно и с това какво тъкмо могат да чакат от всеки един от тях. Със сигурност ще продължим да внедряваме от ден на ден и повече артикули и решения под шапката на TBI, водени точно от упованията и потребностите на нашите клиенти “, споделя Каролина Софрониева, основен шеф „ Маркетинг “ в TBI Bank .

Въвеждането на новата бранд конструкция на компанията няма да наложи сключване на нови контракти със съществуващи клиенти, нито пък каквито и да било промени по тях. А какви спомагателни внедрени услуги и артикули ще се влязат в портфолиото на банката може да наблюдавате на, както и в каналите в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР