Тази вечер водещият на Ергенът“ Наум Шопов изненадващо обяви, че

...
Тази вечер водещият на Ергенът“ Наум Шопов изненадващо обяви, че
Коментари Харесай

Защо Пам напусна Ергенът?

Тази вечер водещият на „ Ергенът “ Наум Шопов изненадващо разгласи, че Пам Велидис е напуснала формата по персонални аргументи. Това остави мощно сюрпризирани всички девойки в имението и най-много най-хубавите ѝ приятелки там – Елена, Микаела, Боряна и Ирина. „ Преди коктейлът да стартира, би трябвало да ви осведомявам за нещо. По персонални аргументи Пам реши да напусне имението. Тя е добре, всичко е наред, праща ви поздрави, а на теб, Евгени – обятия “, разгласи Наум при приветстването на Генчев на коклейла, без да издава спомагателни детайлности.


В формалната фейсбук страница на предаването също бе оповестен пост, обвързван с изненадващото решение на есеистката на крачка от финала. „ По нейна молба и от почитание към естеството на персоналния претекст, тематиката не е застъпена в предаването. Благодарим ѝ, че бе част от формата! Следващата среща с Пам ще бъде в петък, в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, показва се в известието от продукцията, видя Hotnews.bg.

Пам е втората участничка в историята на сантименталното риалити у нас, която напуща конкуренцията не тъй като не е получила роза от „ ергена “. Припомняме ви, че предходната година Александра върна заветното цвете на Виктор Стоянов след величествен спор сред нея и Виктория Капитонова.

А дали Пам ще разкрие истината за решението си да се отдръпна от конкуренцията за сърцето на Евгени Генчев, ще разберем в петък от 22:00 ч. в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по bTV.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР