Тази вечер във Франция, след почти 18-месечно прекъсване, нощните клубове

...
Тази вечер във Франция, след почти 18-месечно прекъсване, нощните клубове
Коментари Харесай

Франция се връща към нощния живот

Тази вечер във Франция, след съвсем 18-месечно спиране, нощните клубове ще възобновят работата си, въпреки и не всички, заяви Би Би Си.

Използването на заведенията е лимитирано до 75% от потенциала им, предлага се носенето на маски, само че не са наложителни, а с цел да влязат в клуба клиентите ще би трябвало да покажат документ за имунизация или неотдавнашен негативен PCR тест.

Карантината, сходно на останалата част от света, засегна грубо френската развлекателна промишленост. Според федерацията на притежателите на нощни клубове, към 400 от тях са били принудени да се затворят изцяло през последните месеци или са натрупали задължения.

" Оставаме бдителни и естествено, в случай че всичко се обърка и би трябвало да се върнем обратно, ще го създадем ", съобщи здравният министър Оливие Веран в изявление за организация Франс прес.

Във Франция вариантът на ковид Делта се популяризира интензивно. Сега той съставлява съвсем половината от новите случаи, само че скоро ще се усили и през уикенда Делта евентуално ще бъде доминиращ вариант във Франция.

Независимо от това, управляващите решително връщат страната към естествен живот. В петък в Париж се организира подготовка за годишния боен церемониал за Деня на Бастилията, маркиран на 14 юли. Миналата година парадът беше анулиран, само че тази година ще се организира, въпреки и с ограничавания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР