Дисквалификацията на холандския изпълнител Joost Klein от тазвечершния конкурс за

...
Дисквалификацията на холандския изпълнител Joost Klein от тазвечершния конкурс за
Коментари Харесай

Какво означава дисквалификацията на холандския изпълнител Joost Klein за финала на Евровизия и могат ли холандците да гласуват?

Дисквалификацията на холандския реализатор Joost Klein от тазвечершния конкурс за ария на Евровизия и Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) разгласи редица промени в огромния край.

26-годишният рапър и артист от Холандия се класира в четвъртък за огромния край в залата на Malmo Arena в Швеция с песента Europapa, само че след хипотетичен случай зад кулисите което изисква следствие от шведската полиция, той е отхвърлен от надпреварата. Klein трябваше да бъде петото деяние, само че уредниците оповестиха, че няма да има смяна в реда на осъществяване, като шоуто ще продължи от четвърто до шесто деяние.

EBU изиска да не -един се пробва да гласоподава за ария номер пет и че в случай че някой го направи, гласът му няма да се зачете, само че има опция да бъде таксуван. Съюзът също по този начин сподели, че ще осведоми всички телекомуникационни сътрудници, че Холандия към този момент не взе участие и ще се постарае да блокира линиите за ария номер пет.

Гласуването на Евровизия за спечелилия вижда 50% от г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР