Тази вечер ще се изиграят вторите три мача-реванши от плейофа

...
Тази вечер ще се изиграят вторите три мача-реванши от плейофа
Коментари Харесай

Шампионска лига - плейофи

Тази вечер ще се изиграят вторите три мача-реванши от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. След техния край ще знаем имената и на последните три отбора, които ще намерят място в шампионата на богатите.

И трите срещи крият сериозна конспирация, защото никой тим не съумя да вземе солидна преднина след първите мачове. Като че ли най-сериозен интерес провокира конфликта сред ПСВ Айндховен и Рейнджърс. Двата отбора направиха бойко 2:2 в Шотландия и в този момент чакаме на по-малко трогателен конфликт в Нидерландия.

С любознание ще проследим и представянето на екзекутора на Лудогорец Динамо (Загреб). Хърватите изгубиха с 0:1 гостуването си на Бодьо/Глимт в Норвегия, само че надали са вдигнали бялото знаме и ще опитат да създадат поврат на собствен терен.

Последният мач опълчва Трабзонспор и Копенхаген. Там първата среща бе извоювана от датчаните с 2:1, само че в този момент турският първенец ще играе вкъщи и ще направи всичко допустимо да заличи изоставането си и да обърне нещата в своя изгода.

Тук може да наблюдавате развиването на мачовете в действително време:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР