Наблюдателни привърженици на Ливърпул забелязаха, че един футболист не ръкопляска,

...
Наблюдателни привърженици на Ливърпул забелязаха, че един футболист не ръкопляска,
Коментари Харесай

Дарвин Нунес не аплодира Юрген Клоп

Наблюдателни последователи на Ливърпул видяха, че един футболист не ръкопляска, до момента в който всички правеха шпалир на Юрген Клоп, след финалния му дуел отпред на клуба. Неделният ден бе много прочувствен за всички, обичащи " алените ". Юрген Клоп напусна " Анфийлд " след 9-годишен престой и след триумф с 3:0 против Уулвс.

След срещата 56-годишният ментор бе почетен с шпалир на терена от играчите и щаба, а по-късно изнесе пламенна крайна тирада пред почитателите на стадиона, както и пред телевизионните екрани. Докато съвсем всички приветстваха Клоп, някои почитатели на Ливърпул видяха, че един състезател не е толкоз въодушевен, колкото останалите.

Това бе Дарвин Нунес, който съвсем несъмнено ще напусне клуба през лятото. Потребител на обществената мрежа Х (бивш Twitter), който разгласява видеото, разяснява, че Нунес е " ръкопляскал на всеки различен състезател и член на личния състав, който е минал пред него, само че не го е направил за Клоп ".

В отговор мнозина упрекнаха уругваеца в пренебрежение, като един от почитателите написа: " Толкова неблагодарно. Дарвин щеше да бъде изритан след година, в случай че не беше Клоп. Покажи малко почитание или се махай, дребосъче. "

24-годишният нападател, който дойде от Бенфика през лятото на 2022 година, имаше огромни усложнения пред гола и постоянно бе упрекван за пропуските. Смята се, че Нунес ще премине в Барселона през лятото, въпреки да остават 4 години до приключването на контракта му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР