Много лесно е да се каже, че звездата на Канзас

...
Много лесно е да се каже, че звездата на Канзас
Коментари Харесай

Травис Келс се стреми да бъде в същата стратосфера като легендата на НБА: „Дай ми толкова пръстени, колкото Джордан има, скъпа`

Много елементарно е да се каже, че звездата на Канзас Сити Чийфс Травис Келс ще свърши с бюст в Залата на славата на професионалния футбол един ден. Той може да се пенсионира тъкмо в този момент и да получи всички персонални самопризнания, с цел да се причисли към великите играчи на NFL в Кантон, Охайо.

Въпреки това, това, което поддържа Келце, не е да счупи тайт енд върховете на лигата или франчайз марките с Чийфс. Крайният екипен състезател, Kelce, защото той е надъхан да влезе в своя 12-ти сезон в NFL през 2024 година, желае да циментира своето завещание в играта, сходно на една легенда в различен спорт по време на своя подем.

„ Дай ми толкоз пръстени, колкото Джордан има, скъпа “, сподели Kelce в извънредно изявление за Zen Water, която е известна със своята първокласна дестилирана алкална вода.

Травис Келс, номер 87 от Канзас Сити Чийфс, приказва пред медиите по време на вечерта на откриването на Super Bowl LVIII на стадион Allegiant на 5 февруари 2024...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР