Тази вечер ще се изиграят първите 8 мача от последния

...
Тази вечер ще се изиграят първите 8 мача от последния
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Всички битки в Шампионска лига, дъжд от голове

Тази вечер ще се изиграят първите 8 мача от последния кръг в груповата фаза на Шампионска лига за сезон 2021/2022.

В група „ А “ Манчестър Сити и Пари Сен Жермен си осигуриха класиране за идната фаза. Битката ще е за третото място, за което спорят Република България Лайпциг и Брюж които досега са с равни точки - по 4. Германците одобряват Ман Сити и ще продължат в Лига Европа с победа, тъждество също може да им свърши работа, стига Брюж да не победи в Париж, а даже и загуба може да ги остави на 3-ото място.

В група „ В “ Порто приема Атлетико Мадрид, а Милан е хазаин на Ливърпул. Мърсисайдци имат цялостен актив досега и ще играят единствено за достойнството си. Шанс за второто място имат останалите три тима, като преимуществото е за Порто, който има точка повече.

В група „ С “ срещите са за авторитет, откакто Аякс и Спортинг Лисабон си осигуриха надлежно първото и второто място. Борусия Дортмунд отива в Лига Европа като трети, а Бешикташ отпада от шампионата на последното място.

В група „ D “ интригата е към първото място. Реал Мадрид и Интер си подсигуряваха място на 1/8-финала, а в този момент ще дефинират спечелилия в групата в директен дуел на „ Сантиаго Бернабеу “. „ Белият балет “ ще е удовлетворен и на тъждество, до момента в който „ нерадзурите “ ще би трябвало да търсят наложителен триумф. Шериф Тираспол сигурно е трети и Шахтьор Донецк ще играе единствено за достойнството си.

Ето всички мачове от днешната стратегия в ШЛ:

It's a big night in Group B!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР