Тази вечер ще получим отговор на въпроса кой ще е

...
Тази вечер ще получим отговор на въпроса кой ще е
Коментари Харесай

Решава се шампионът! Битката е голяма

Тази вечер ще получим отговор на въпроса кой ще е първенец на България по футбол. Сега обстановката е друга, а за първи път от години нещата са даже трагични. Чака ни трогателен финален кръг в плейофната фаза с три мача, два от които ще решат ориста на купата.

Ще разберем и кой ще иде на бараж против Арда в събота, с цел да завоюва последната квота за Европа. Всичко това - тази вечер след 18:45 ч, когато стартира да се разплита тройният възел на върха.
-->
Последните месеци точно заради оспорваните борби, подвигнаха и зрителския интерес към българския шампионат - също факт, който от дълго време бе пропуснат.

ЦСКА е 15 години без купа

В класирането води Лудогорец с 82 точки, а ЦСКА следва с 81. Сметките не са комплицирани. Победа прави първенец за 12-и следващ път отбора от Разград. Негов крах да завоюва трите точки във Варна, гарниран с победа на " алените " във безконечното дерби, коронясва ЦСКА за първи път от 15 години.

Ако точките се изравнят - при загуба на Лудогорец и тъждество на " Васил Левски ", купата отново отива при действайщия първенец, койти има по-добър баланс в директните мачове през сезона с ЦСКА.

Битката за бронза

В същото време Левски преследва третото място, само че любимец за него е ЦСКА 1948. Точките са 63 против 61 в интерес на отбора, които играе семействата си в Бистрица. Той има и привидно по-лека задача, защото приема Локо (Пд), който очевидно не е извънредно стимулиран в последните дни, откакто няма и научен късмет за Европа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР