Тази вечер предстои да се изиграят реваншите на два от

...
Тази вечер предстои да се изиграят реваншите на два от
Коментари Харесай

Челси посреща Борусия , Бенфика приема Брюж в мачове реванши от 1/8-финалите в Шампионската лига

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Тази вечер следва да се изиграят реваншите на два от 1/8-финалите в Шампионска лига. Челси посреща Борусия Дортмунд, а Бенфика е хазаин на Брюж. И двете срещи са с начален час 22:00 българско време.

Въпреки че игра добре в Германия, Челси загуби първата среща с 0:1 и се нуждае от наложителна победа. „ Жълто-черните “ обаче са най-успешно представящият се клуб в топ 5 шампионатите на Европа от подновяването на сезона и са в серия от 10 следващи победи. В цялостен контрастност,Челси се намира в рецесия, а успеха против Лийдс с 1:0 през уикенда пристигна с доста старания. „ Сините “ не са вкарали два гола в един мач от Боксинг дей насам, когато победиха Борнемут с 2:0.

В същото време Бенфика победи Брюж в първия мач сред двата тима и си обезпечи чудесна преднина от две попадения преди реванша в Португалия. „ Орлите “ играят мощен футбол и на домашната сцена, като водят в шампионата с цели осем точки пред втория Порто. От своя страна Брюж не е безапелационен в последно време, като в последния си мач от белгийското състезание загуби от Остенде, който е в зоната на изпадащите. От началото на годината Бенфика пък няма загуба в постоянните 90 минути във всички шампионати и действително не победи само Спортинг за състезание и Брага за Купата на Португалия.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР