Тази вечер магията на Шампионска лига отново се завръща на

...
Тази вечер магията на Шампионска лига отново се завръща на
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Тотнъм - Аякс

Тази вечер магията на Шампионска лига още веднъж се завръща на дневен ред, а шампионатът опълчва два тима, които извървяха баснословен път, с цел да се доберат до полуфиналите - Тотнъм против Аякс.
Очаква се домакините да излязат без някои от основните фигури в състава си. Хари Кейн и Хюн Мин Сон пропущат първия мач с Аякс надлежно поради травма и наказване, а също така Ерик Ламела, Серж Орие и Хари Уинкс също лекуват контузии. Муса Сисоко и Ян Вертонген също са под въпрос за дуела. За наставника на Аякс - Ерик загар Хаг, има надалеч по-малко кадрови проблеми преди мача. Банде пропуща дуела заради травма, до момента в който Мазрауи е под въпрос. Съдийският екип на мача е от Испания, като основен съдия на срещата е Антонио Матеу Лаос. Очаква се домакините да излязат без някои от основните фигури в състава си. Хари Кейн и Хюн Мин Сон пропущат първия мач с Аякс надлежно поради травма и наказване, а също така Ерик Ламела, Серж Орие и Хари Уинкс също лекуват контузии. Муса Сисоко и Ян Вертонген остават под въпрос за дуела.
За наставника на Аякс - Ерик загар Хаг, има надалеч по-малко кадрови проблеми преди мача. Банде пропуща дуела заради травма, до момента в който Мазрауи е под въпрос. Съдийският екип на мача е от Испания, като основен съдия на срещата е Антонио Матеу Лаос.
Мачът е с начален час 22:00, като ще се изиграе на новопостроения стадион на " шпорите " - " Тотнъм Стейдиъм ". Сблъсъкът Тотнъм - Аякс може да наблюдавате НА ЖИВО в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР